Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetform: €16,90/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 29-10-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Pompoensoep

Tomatengroentensoep

Hoofdgerechten
Wienerschnitzel met slamix en frietjes

Goulash met warme groenten en kroketten

Gepaneerde pangasius met slamix en kroketten

Witloof met ham in kaassaus en puree

Vrijdag 05-11-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Witloofsoep

Groentensoep

Hoofdgerechten
Worst met rode kool en gekookte aardappelen

Koteletten met gebakken ajuin, vleessaus en gratin

Vissteak met tartaar, slamix en kroketten

Huisbereide lasagne

Vrijdag 12-11-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Bonensoep

Kervelsoep

Hoofdgerechten
Kabeljauwplankjes met fijne groenten in papillot en puree

Kalkoenrollade op fruitige wijze met warme groenten en kroketten

Witloof met ham in kaassaus

Tagliatelle in roomsaus met zeevruchten

Vrijdag 19-11-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Witloofsoep

Seldersoep

Hoofdgerechten
Blinde vinken met warme groenten en gekookte aardappelen

Visserspotje op wijze van de chef met puree

Vidé met slamix en kroketten

Penne met frikadellen in tomatensaus

Vrijdag 26-11-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Champignongsoep

Tomatensoep met balletjes

Hoofdgerechten
Tanagra van kabeljauw met warme groenten en puree

Kippenbil / kippenborst met jagersaus, slamix en friet

Kalkoenschnitzel met provençaalse saus, warme groenten en friet

Noedels met kipblokjes en wokgroenten

Vrijdag 03-12-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Currysoep

Bouillon met fijne groenten

Hoofdgerechten
Tongrolletjes met juliennegroenten in de oven en puree

Kalfsfricassee met warme groenten en friet

Kip wienerschnitzel met slamix en puree

Tagliatelle met zeevruchten in garnaalsaus

Vrijdag 10-12-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Vissoep

Tomatensoep

Hoofdgerechten
Haring gebakken op de barbecue met ajuinsaus en puree (reserveer uw haring ten laatste zondag 5 december)

Kalfsvinken met vleessaus, warme groenten en kroketten


Rosbief met gebakken champignons in vleessaus en puree

Gebakken kipfilet met warme groenten en kroketten

Macaroni met ham in kaassaus

Vrijdag 29-10-2021

In buffetvorm vanaf 17 uur €16,90/p

Soep
Vissoep

Tomatensoep

Hoofdgerechten
Haring gebakken op de barbecue met ajuinsaus en puree (reserveer uw haring ten laatste op zondag 12 december)

Kippenbil / kippenborst met currysaus en rijst

Rundshamburger met gebakken ajuin en friet

Stoverij van hert met kroketten

Risotto van de chef

!!! NIEUW !!! Maxi budgetvriendelijke vrijdag

Maxi budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetform inclusief dessert: €21,90

Met de nieuwe formule bieden we ons bekend vrijdag menu aan in buffetvorm met een lekker dessert als afsluiter! Maak uw keuze uit volgende desserten

  • Ijs astridje met room
  • Ijs patéke ganache met pure chocolade en room
  • Ijs patéke vanille meringue met room
  • Ijs patéké passievrucht met room
  • Chocoladetaart met room
  • Appeltaart met ijs en room
  • Rijstpap met bruine suiker ijs en room

* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’ (tijdelijk aan tafel bediend)

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’:  in buffetstijl ( nu aan tafel bediend )

Elke zaterdag mogelijk vanaf 17:30u.
5 uur genieten van alle lekkers wat we in huis hebben,  eten en drinken à volonté: €45.00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan je via het buffet je bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan je bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20.00/p.
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €31.00/p.

* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* 1ste uur extra voor €5,00/p., 2de uur extra voor €3,00/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €14/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Nieuwe ontbijformule

Nieuwe ontbijtformule in de Koi vanaf 14 augustus
Elk weekend kan je bij ons komen genieten van een lekker ontbijt aan tafel geserveerd, reserveren kan vanaf 4 personen.

Inbegrepen  à volonté
Koffie, thee, melk, chocomelk, fruitsap, plat water
Broodproducten, koffiekoeken, beleg, confituur, spek met eieren, gekookte eieren, Engelse worstjes met bonen in tomatensaus, zwarte en witte pens met appelmoes, zuivelproducten, ontbijtgranen, dessert vers fruit en rijstpap met bruine suiker

Supplementen mogelijk: zacht gekookt ei (€1,5/p.), spiegelei (€2/p.), mini-pannenkoek (€2/p.), glas cava (€4,8/p.) (cava per fles is ook mogelijk aan €24,90 per fles).

Prijs van het ontbijtbuffet per pers €18,50

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Oktober

Soep

Witloofsoep
Of
Tomatenroomsoep

Voorgerechten

Huwelijk van Ardeense paté en wildpaté met uienconfituur en veenbessencompote op een vleugje groen
Of
Scampi in roomsaus met rozemarijn en basilicum

Hoofdgerechten

Varkenshaas met champignon- of pepersaus, warme groenten en kroketten
Of
Stoverij van hert met veenbessen, warme groenten en amandelbolletjes
Of
Vers kabeljauwhaasje op wijze van de chef met aardappelpuree (+ 5)

Desserten

Astridje met room
Of
Sorbet van peer

Menu: € 28,90
Soep + hoofdgerecht: € 23,90

Reserveer

Suggesties Oktober

Hoofdgerechten

Vers kabeljauwhaasje op wijze van de chef met aardappelpuree
€ 21,50
Of
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en kroketten
€ 18,90

Dessert

Astridje van ijs met room en koffie of thee
€ 7,90

Maandmenu November

Soep

Bouillonsoep met fijne groenten
Of
Kippenroomsoep

Voorgerechten

Mini tomaat garnaal
Of
Trio van wildpastei, gerookte ham en mango met uienconfituur

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) op Oostendse wijze met gratin van bladspinazie
Of
Gebraad met vleessaus vergezeld van bonen en kroketten
Of
Hertenfilet met wildsaus en spekblokjes, gestoofd witloof, peer, veenbessen en huisbereide pomme duchesse (+ 5)

Desserten

Trio van mini desserten
Of
Chocoladetaart met room

Menu: € 30,90
Soep + hoofdgerecht: € 23,90

Reserveer

Suggesties November

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) in garnaalsaus vergezeld van grijze garnalen en aardappelpuree
€ 22,90
Of
Struisvogelsteak met sinaas-portosaus, fijne boontjes en amandelbolletjes
€ 21,90

Dessert

Dessertenpalet met kannetje koffie of thee
€ 9,50

Maandmenu December

Soep

Agnes-sorelsoep
Of
Tomatenroomsoep

Voorgerechten

Oosterse miniloempia op een groentje met dipsaus
Of
Gerookte eendenborst met mango op peperkoektoast
Of
Scampi in provençaalse saus

Hoofdgerechten

Rosbief met vleessaus vergezeld van wintergroentjes en aardappelnootjes
Of
Steak van hertenfilet met wildsaus, veenbessen en amandelpuree
Of
Verse schelvis in witte wijnsaus met venkelpuree

Desserten

Mousse met speculaas en mascarpone
Of
Gekarameliseerde peer met ijs en room

Menu: € 32,90
Soep + hoofdgerecht: € 26,90

Reserveer

Suggesties December

Hoofdgerechten

Scampi diabolique (9 stuks) met tomaat, look, ui, paprika, room en witte wijn
€ 22,90
Of
Hertenfilet met wildsaus, spekblokjes, gestoofd witloof, peer, veenbessen en pomme duchesse
€ 27,90

Dessert

Dessertpalet met kannetje koffie of thee
€ 9,50