Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €13/p. (vanaf maart €13.30/p.)
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 10-01-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Bouillonsoep met fijne groenten
Tongrolletjes met juliennegroenten en dillesaus in de oven met puree
Kipwienerschnitzel met warme groenten en kroketten
Rundsstoofvlees van Belgisch witblauw met warme groenten en friet
Wokgroenten met runderlapjes op Oosterse wijze

Vrijdag 17-01-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Ajuinsoep of groentesoep met witte bonen
Kabeljauwplankje met juliennegroenten,
gegaard in de oven met gratin van gestoofde prei
Kip cordon bleu met slamix en friet
Stoverij van wild met spekblokjes en aardappelgerecht
Pasta van de chef

Vrijdag 24-01-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Bouillonsoep of Chinese tomatensoep
Tongrolletjes in dillesaus met puree
Gemarineerde gestoofde vleesribben met warme groenten en kroketten
Wokschotel met kippenblokjes, rijst en curry
Witloof met ham in kaassaus en friet

Vrijdag 31-01-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Tomatensoep of paprikasoep
Kippenbillen en -borsten met appelmoes
Ruglapjes met vleessaus, warme groenten en kroketten
Gepaneerde pangasiusfilet in een krokant jasje met puree
Wokgroenten met runderreepjes en friet

Vrijdag 07-02-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Erwten- of groentesoep
Chipolata met bloemkool en gekookte aardappelen
Blinde vinken met warme groenten en kroketten
Visserspotje van het huis met puree
Loempia met rijst en curry

Vrijdag 14-02-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Vissoep of tomatensoep
Gebakken tilapiafilet in een krokant jasje met puree
Varkensgebraad met ajuin, gebakken champignons, vleessaus en friet
Kalkoenblokjes zoetzuur met rijst
Spaghetti van het huis

Vrijdag 21-02-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Prei- of kervelsoep
Koteletten met erwten en wortelen en kroketten
Kipschnitzel (huisbereid) met warme groenten en friet
Visserspotje met hokifilet en puree
Pasta in tomatensaus met frikadellen

Vrijdag 28-02-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Bonensoep of kippensoep
Kabeljauw met juliennegroenten in de oven en puree
Braadworst met rode kool, appeltjes
en gekookte aardappelen
Kippenbillen en -borsten met jagersaus en kroketten

Vrijdag 06-03-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Runderbouillon met fijne groenten of kervelsoep
Huisbereide kip cordon bleu met bloemkool en kroketten
Varkensgebraad met vleessaus, bonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Tongrolletjes in dillesaus met puree
Risotto met zeevruchten

Vrijdag 13-03-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Tomaten- of vissoep
Hokifilet met juliennegroenten in papillot en puree
Blinde vinken van rund met erwten en wortelen en kroketten
Chipolata met warme groenten en gekookte aardappelen
Tagliatelle in roomsaus met stukjes zalm

Vrijdag 20-03-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Groentesoep met een rood tintje
Kalkoenschnitzel met slamix en friet
Kabeljauwhaasje, gegaard in de oven, met prei, wortelsluiers en puree
Gebakken vleesribben met schorseneren in bechamelsaus en gekookte aardappelen
Noedels van Irma met kippenreepjes

Vrijdag 27-03-2020

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Wortelsoep of helder voorjaarssoepje.
Vissteak met tartaar, slamix en kroketten
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met puree
Varkenshaasjes met saus, warme groenten en friet
Risotto met zeevruchten op Oostendse wijze

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €41,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20,00/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €30,00/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €13/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Januari

Soep

Vissoep of groentesoep met balletjes

Voorgerechten

Mini-koninginnenhapje
Of
Scampi (3 stuks) met basilicum op een groentje

Hoofdgerechten

Krokante kipfilet op een bedje van groen met friet
Of
Stoofpotje van hertenragout met witloof en kroketten
Of
Vispannetje met tongrolletjes en zalm in roomsaus
met basilicum, rozemarijn, dille en puree

Desserts

Rijstpap met bruine suiker
Of
Bosvruchten met mascarpone en platte kaas

Menu: €26,90
Soep + hoofdgerecht: €21,90

Reserveer

Suggesties Januari

Hoofdgerechten

Steak van hertenfilet met wildsaus, veenbessen en amandelbolletjes
€26,90

Scampi (9 stuks) in garnaalsaus,
vergezeld van grijze garnalen en aardappelpuree
€24,90

Dessert

Coupe met bosvruchtensaus en room
€5,90

Maandmenu Februari

Soep

Tomatengroentesoep

Voorgerechten

Garnaalkroket met grijze garnalen
Of
Artisanale kaaskroket op een bedje van groen

Hoofdgerechten

Tanagra van kabeljauw met tartaar en kroketten
Of
Wokschotel met kippenreepjes in currysaus
Of
Stoofpotje van Belgisch witblauw met friet

Desserts

Coupe vanille
Of
Crème brûlée

Menu: €23,90
Soep + hoofdgerecht: €18,90

Reserveer

Suggesties Februari

Hoofdgerechten

Zesrib (400g) met Provençaalse saus en friet
€23,90

Scampi (12 stuks) in roomsaus met rode pesto aardappelgerecht naar keuze
€21,50

Dessert

Dessertenpallet van mini-dessertjes (4 stuks)
met koffie of thee
€7,80

Maandmenu Maart

Soep

Kippensoep of groentesoep met balletjes

Voorgerechten

Vegetarische miniloempia op een vleugje groen met dipsaus
Of
Kip-ananas op een groentje

Hoofdgerechten

Zeebaars met groenten in de oven en gratin van prei
Of
Varkenshaasje met peper- of champignonsaus,
erwten en wortelen met kroketten
Of
Kipwienerschnitzel met slamix, licht pikante saus en friet

Desserts

Appeltaart met ijs en room
Of
Coupe vanille met room

Menu: €26,90
Soep + hoofdgerecht: €22,90

Reserveer

Suggesties Maart

Hoofdgerechten

Steak met Provençaalse kruiden (300g),
saus naar keuze en friet
€22,90

Rundstong in madeirasaus met puree
€18,50

Dessert

Verse ananas met ijs en room
€7,90