Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €13.30/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 06-03-2020

vanaf 17 uur 13,30 € pp

Runderbouillon met fijne groenten of kervelsoep
Huisbereide kip cordon bleu met bloemkool en kroketten
Varkensgebraad met vleessaus, bonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Tongrolletjes in dillesaus met puree
Risotto met zeevruchten

Vrijdag 13-03-2020

vanaf 17 uur 13,30 € pp

Tomaten- of vissoep
Hokifilet met juliennegroenten in papillot en puree
Blinde vinken van rund met erwten en wortelen en kroketten
Chipolata met warme groenten en gekookte aardappelen
Tagliatelle in roomsaus met stukjes zalm

Vrijdag 20-03-2020

vanaf 17 uur 13,30 € pp

Groentesoep met een rood tintje
Kalkoenschnitzel met slamix en friet
Kabeljauwhaasje, gegaard in de oven, met prei, wortelsluiers en puree
Gebakken vleesribben met schorseneren in bechamelsaus en gekookte aardappelen
Noedels van Irma met kippenreepjes

Vrijdag 27-03-2020

vanaf 17 uur 13,30 € pp

Wortelsoep of helder voorjaarssoepje.
Vissteak met tartaar, slamix en kroketten
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met puree
Varkenshaasjes met saus, warme groenten en friet
Risotto met zeevruchten op Oostendse wijze

Vrijdag 24-04-2020

vanaf 17 uur 13,30 € pp

Groentesoep met een rood tintje
Kalkoenschnitzel met slamix en friet
Kabeljauwhaasje, gegaard in de oven, met prei, wortelsluiers en puree
Gebakken vleesribben met schorseneren in bechamelsaus en gekookte aardappelen
Noedels van Irma met kippenreepjes

Vrijdag 01-05-2020

vanaf 17 uur 13,30 € pp

Wortelsoep of helder voorjaarssoepje.
Vissteak met tartaar, slamix en kroketten
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met puree
Varkenshaasjes met saus, warme groenten en friet
Risotto met zeevruchten op Oostendse wijze

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €42,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20,00/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €30,00/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €13/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu April

Soep

Kippensoep of groentesoep met balletjes

Voorgerechten

Vegetarische miniloempia op een vleugje groen met dipsaus
Of
Kip-ananas op een groentje

Hoofdgerechten

Zeebaars met groenten in de oven en gratin van prei
Of
Varkenshaasje met peper- of champignonsaus,
erwten en wortelen met kroketten
Of
Kipwienerschnitzel met slamix, licht pikante saus en friet

Desserts

Appeltaart met ijs en room
Of
Coupe vanille met room

Menu: €26,90
Soep + hoofdgerecht: €22,90

Reserveer

Suggesties April

Hoofdgerechten

Steak met Provençaalse kruiden (300g),
saus naar keuze en friet
€22,90

Rundstong in madeirasaus met puree
€18,50

Dessert

Verse ananas met ijs en room
€7,90