Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u*.
Tijdelijk aangepaste bugetmenu: Soep, hoofdgerecht** en dessert aan tafel geserveerd: €15.90/p.
* Reserveren is gewenst.
** Tweede hoofdgerecht is mogelijk.

Reserveer

Vrijdag 04-09-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Tomaten roomsoep

Kabeljauwhaasje met juliennegroenten en puree
Blinde vinken in vleessaus met warme groenten en kroketten
Huisbereide kipschnitzel op een groentje met friet

Vanille- of chocoladepudding

Vrijdag 11-09-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Kip- of kervelsoep

Varkensschnitzel met warme groenten, Provençaalse saus en kroketten
Braadkip met slamix, appelmoes en friet
Vispannetje met warme groenten en puree

Ijs met warme chocolade en room

Vrijdag 18-09-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Tomatenroomsoep

Kabeljauwhaasjes in papillot met juliennegroenten en puree
Varkenshaas met saus naar keuze, erwten, wortelen en kroketten
Wokgroenten in zoetzuur met runderreepjes en rijst
Spaghetti bolognaise

Rijstpap met bruine suiker

Vrijdag 25-09-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Gesloten wegens jaarlijks verlof.

Vrijdag 02-10-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Gesloten wegens jaarlijks verlof.

Vrijdag 09-10-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Pompoen- of tomatengroentesoep

Varkenslapje met vleessaus, warme groenten en friet
Kalkoen cordon bleu met provençaalse saus, bloemkool in bechamelsaus en kroketten
Krokant visje in de pan gebakken met slamix, tartaar en aardappelgerecht

Stracciatella met room

Vrijdag 16-10-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Erwten- of pompoensoep

Stoverij van Belgisch blauw met slamix en friet
Gepaneerde kipfilet met wokgroenten en kroketten
Hokifilet met witte-wijnsaus in papillot en knolselderpuree

Vrijdag 23-10-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Erwten- of winterse groentesoep

Vleesbroodje met tomaat, ui, kaas en een spiegelei met warme groenten en kroketten
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en friet
Pangasiusfilet gepaneerd met tartaar, warme groenten en puree

Vrijdag 30-10-2020

Tijdelijk aan tafel geserveerd vanaf 17 uur €15,90/p

Tomatengroenten- of  kervelsoep

Visserspotje op wijze van de chef met gratin van prei
Varkensfricassee met warme groenten en friet
Gemengde worsten met warme groenten en kroketten

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’ (tijdelijk aan tafel bediend)

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €44,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20,00/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €30,00/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* 1ste uur extra voor €5,00/p., 2de uur extra voor €3,00/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €14/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Oktober

Soep

Witloof- of bouillonsoep met fijne groenten en balletjes

Voorgerechten

Mini-koninginnenhapje
Of
Garnaalkroket

Hoofdgerechten

Huisbereide cordon bleu met warme groenten en kroketten
Of
Stoverij van wild met veenbessen, warme groenten en amandelbolletjes
Of
Gebakken schelvisfilet in een krokant jasje met knolselderpuree

Desserten

Duo van chocolademousse & mini-bavarois met room
Of
Appeltaart met krieken en room

Menu: €27,90
Soep + hoofdgerecht: €22,90

Reserveer

Suggesties Oktober

Hoofdgerechten

Scampi (12 stuks) op tagliatelle overgoten met een garnaalsaus, vergezeld van grijze garnalen en gedroogde bieslook
€24.50/p.

Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en aardappelpuree
€18.90/p.

Dessert

Mini-bavarois & Stracciatella met room en een kannetje koffie of thee.
€8.50/p.

Maandmenu September

Soep

Selder- of tomatensoep met balletjes

Voorgerechten

Perzik met tonijnsalade en een vleugje groen
Of
Gerookte ham met honing op een bedje van sla

Hoofdgerechten

Varkensgebraad met vleessaus, erwten en wortelen en kroketten
Of
Zalmfilet in honingmosterdsaus en aardappelgerecht
Of
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en aardappelgerecht

Desserten

Mini-Petitfour 2 stuks
Of
Chocolademousse met room

Menu: €26,90
Soep + hoofdgerecht: €21,90

Reserveer

Suggesties September

Hoofdgerechten

Mixed grill (steak, kip, varkensfilet en chipolata) met gestoofde groenten, saus en aardappelgerecht naar keuze
24,50 euro

Zeebaars met groenten in de oven en gratin van knolselder
19,50 euro

Dessert

Chocoladetaart met ijs, room en kannetje koffie of thee
8,50 euro

Maandmenu Augustus

Soep

Kippen- of tomatenroomsoep

Voorgerechten

Carpaccio van rundvlees met rucola
Of
Tomaat met grijze garnalen op een groentje
Of
Mini-koninginnenhapje

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong ‘à la meunière’ met sla en frietjes
(+9 euro)
Of
Slaatje kip krokant, vinaigrette en handgesneden friet
Of
Rosbief met vleessaus, warme groenten en handgesneden friet

Desserten

Roomijs met rum-rozijnen en room
Of
Rijstpap met bruine suiker

Menu: €29,90
Soep + hoofdgerecht: €23,50

Reserveer

Suggesties Augustus

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong ‘à la meunière’ met sla en frietjes
29,90 euro

Rundtong in Madeirasaus met aardappelpuree
17,90 euro

Dessert

Verse ananas met ijs en room
8,50 euro

Maandmenu Juli

Soep

Broccoli- of tomatengroentesoep

Voorgerechten

Garnaalkroket met cresson
Of
Asperges met ham, gerookt spek en prinsessenbonen
Of
Perzik met tonijnsla op een groentje

Hoofdgerechten

Varkenshaas met champignon- of pepersaus, erwten en wortelen en kroketten
Of
Duo van kip- en vleessaté gebakken in de grillpan met slamix, friet en barbecue saus
Of
Gebakken zeebaars met groenten in de oven en puree

Desserts

Coupe verse ananas
Of
Trio mini-dessertjes

Menu: €28,90
Soep + hoofdgerecht: €23,90

Reserveer

Suggesties Juli

Hoofdgerechten

Reuze Scampi 9 stuks met garnaalsaus vergezeld van grijze garnalen en puree
23,50 euro

Zesrib met kruidenboter, gegrilde tomaat en friet
23,90 euro

Dessert

Verse ananas met ijs en room
8,50 euro