Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €12,50/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 04-01-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Geen budgetvriendelijke vrijdag wegens verlof.

Vrijdag 11-01-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Bouillonsoep met fijne groenten
Tongrolletjes met juliennegroenten en dillesaus in de oven met puree
Kalkoenschnitzel met Provençaalse saus, warme groenten en kroketten
Braadworst met prinsessenbonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Pasta met bolognaisesaus

Vrijdag 18-01-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Ajuinsoep of groentesoep met witte bonen
Kabeljauwplankje met julienne groenten,
gegaard in de oven met gratin van gestoofde prei
Kip cordon bleu met slamix en friet
Stoverij van wild met spekblokjes en een aardappelgerecht
Hongaarse goulash

Vrijdag 25-01-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Bouillonsoep of Chinese tomatensoep
Kabeljauwburger met slamix en puree
Varkensruglapje met gebakken champignons,
vleessaus, Parijse wortelen en aardappelnootjes
Wokschotel met kippenblokjes, rijst en curry
Witloof met ham in kaassaus

Vrijdag 01-02-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Tomatensoep
Kippenbillen en -borsten met appelmoes
Koteletten met vleessaus, warme groenten en kroketten
Gepaneerde visfilet in een krokant jasje met puree
Wokgroenten met runderreepjes en friet
Pasta van de chef

Vrijdag 08-02-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Erwten- of groentesoep
Chipolata met bloemkool en gekookte aardappel
Kalkoen cordon bleu, warme groenten en kroketten
Visserspotje van het huis met puree
Loempia met rijst en curry

Vrijdag 15-02-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Preisoep of tomatensoep met witte bonen
Gebakken tilapiafilet in een krokant jasje met puree
Hespenspek met schorseneren in bechamelsaus en kroketten
Rundstoofvlees met slamix en friet
Wokschotel met kippenreepjes en rijst

Vrijdag 22-02-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Preisoep of tomatensoep met balletjes
Blinde vink met erwten en wortelen en kroketten
Kipschnitzel huisbereid met warme groenten en friet
Pangasiusfilet (gepaneerd) met tartaar, slamix en puree
Pasta in tomatensaus met knapperige groenten en frikadellen

Vrijdag 01-03-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Runderbouillon met fijne groenten en ballekes
Huisbereide kip cordon bleu met bloemkool en friet
Kotelet, bonen in tomatensaus en gekookte aardappel
Visserspotje met zeevruchten en kroketten
Risotto van het huis op wijze van de chef

Vrijdag 08-03-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Tomaten- of vissoep
Gebakken visfilet met warme groenten en gratin van bladspinazie
Varkensgebraad met gebakken ajuin, vleessaus erwten en wortelen en kroketten
Kalfskoekje met friet
Wokgroenten met runderlapjes (licht pikant)

Vrijdag 15-03-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Groentesoep met een rood tintje
Kalkoenschnitzel met slamix en friet
Kabeljauwhaasje, gegaard in de oven, met prei, wortelsluiers en puree
Gebakken vleesribben met schorseneren in bechamelsaus en gekookte aardappelen
Noedels van Irma met kippenreepjes

Vrijdag 22-03-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Witloofsoep of helder voorjaarssoepje
Gevulde forel, gegaard in de oven, met kroketten
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met puree
Varkenshaasjes met saus, warme groenten en friet
Pasta met saus van de chef

Vrijdag 29-03-2019

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Wortelsoep of groentesoep met balletjes
Tongrolletjes in dillesaus met puree
Vleesrolletje van gemengd gehakt met ui en paprikasnippers
in Provençaalse saus en kroketten
Chipolata, bonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Risotto met zeevruchten op Oostendse wijze en een Grieks slaatje

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €40,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20,00/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €30,00/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €12,50/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Januari

Soep

Erwtensoep of groentesoep met balletjes

Voorgerechten

Mini koninginnenhapje
Of
Garnaalkroket op een bedje van groen

Hoofdgerechten

Krokante kipfilet op een bedje van groen met friet
Of
Varkensgebraad met vleessaus, warme groenten en kroketten
Of
Vispannetje van kabeljauw met juliennegroenten in papillot en puree

Desserts

Rijstpap met bruine suiker
Of
Bosvruchten met mascarpone en platte kaas

Menu: €24,90
Soep + hoofdgerecht: €19,90

Reserveer

Suggesties Januari

Hoofdgerechten

Mixed grill van hert, eend en fazantfilet met wildsaus, winterse groenten, veenbessen en gratin van aubergine
€26,90

Zeebaars met groenten in de oven en knolselderpuree
€22,50

Dessert

Dessertenpallet (mini dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu Februari

Soep

Tomatensoep

Voorgerechten

Kaaskroket, artisanaal, op een vleugje groen
Of
Visburger met kappertjesyoghurt

Hoofdgerechten

Tongrolletjes in dillesaus met aardappelpuree
Of
Gebakken kalkoenschnitzel met koude groenten en friet
Of
Stoofvlees op wijze van de chef met bloemkool
in bechamelsaus en gekookte aardappelen

Desserts

Tiramisu
Of
Flan caramel

Menu: €25,90
Soep + hoofdgerecht: €20,90

Reserveer

Suggesties Februari

Hoofdgerechten

Hertenragout met veenbessen, witloof en puree
€17,90

Scampi (12 stuks) met garnaalsaus en friet
€21,50

Dessert

Dessertenpallet (mini dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu Maart

Soep

Vissoep of groentensoep met ballekes

Voorgerechten

Gerookte zalm op een bedje van groen met feta en kruidenkaas
Of
Kroket van Serranoham op een groentje

Hoofdgerechten

Zonnevis met yoghurtsaus, warme groenten en puree
Of
Varkenshaas in vleessaus met erwten en wortelen en kroketten
Of
Kipwienerschnitzel met slamix, licht pikante saus en friet

Desserts

Brusselse wafel met ijs en room
Of
Witte rijstpap met bruine suiker

Menu: €26,90
Soep + hoofdgerecht: €21,90

Reserveer

Suggesties Maart

Hoofdgerechten

Zesrib met Provençaalse kruiden (400 gr)
met saus naar keuze en friet
€23,90

Gekookte aardappelen met rode kool en worst (2 stuks)
€13,50

Dessert

Dessertenpallet (mini dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90