Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €13/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 04-10-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Pompoensoep of tomatengroentesoep
Varkenshaasje met saus ,warme groenten en kroketten
Visserspotje op Oostende wijze met puree
Frikadellen met bonen in tomatensaus en kroketten
Spaghetti bolognaise

Vrijdag 11-10-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Erwtensoep of pompoensoep
Varkensgebraad met vleessaus, erwten en wortelen, kroketten
Stoofvlees van Belgische blauw met warme groenten en puree
Rijstnoedels met kippenblokjes en wokgroenten
Vissteak van kabeljauw

Vrijdag 18-10-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Erwtensoep of winterse groentesoep
Vleesrolletje met ajuin en kaas, warme groenten en kroketten
Chinese wokgroenten met een vleugje curry vergezeld van heerlijke kippenreepjes.
Konijnenbillen op grootmoeders wijze, warme groenten en friet
Pangasiusfilet gepaneerd met warme groenten en puree

Vrijdag 25-10-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Tomaten-groentensoep of kervelsoep
Visserspotje op wijze van de chef met gratin van prei
Varkensfricassee met friet
Kalkoen cordon-bleu met huisbereide warme groenten en kroketten
Risotto met zeevruchten op wijze van de chef

Vrijdag 01-11-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Boerenontbijt vanaf 8u30, enkel op reservatie
Geen budgetvriendelijke vrijdag

Vrijdag 08-11-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Kervel- of groentesoep
Kippenblokjes in zoetzure saus met rijst
Prangerschnitzel met warme groenten en kroketten
Heekfilet met fijne groenten in papillot en puree
Vissteak van kabeljauw
Huisbereide lasagne met groenten

Vrijdag 15-11-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Uien- of kervelsoep
Kabeljauwplankjes met fijne groenten in papillot en puree
Kalkoenrollade op fruitige wijze met warme groenten en kroketten
Witloof met ham in kaassaus
Tagliatelle in roomsaus met zeevruchten

Vrijdag 22-11-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Witloofsoep of pompoensoep met tomaten
Blinde vinken met warme groenten en gekookte aardappel
Visserspotje op wijze van de chef met puree
Cordon bleu van kip met kroketten
Pasta (penne) met frikadellen in tomatensaus

Vrijdag 29-11-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Tomatensoep met balletjes
Gepaneerde visfilet met warme groenten en puree
Varkenshaasje met peper- of champignonsaus en friet
Kippenbillen en –borsten met slamix, friet en jagersaus
Spaghetti bolognaise

Vrijdag 06-12-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Pompoen- of ajuinsoep
Hokifilet met juliennegroenten in de oven en puree
Rundstoofvlees van Belgische blauw met warme groenten en friet
Braadworst met gekookte aardappelen en schorseneren in bechamelsaus
Noedels op wijze van de chef

Vrijdag 13-12-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Bouillon met juliennegroenten of kippensoep
Tanagra van kabeljauw met slamix en tartaar
Kalfsvinken met vleessaus, warme groenten en gekookte aardappel
Huisbereide kip cordon bleu met slamix en kroketten
Pasta met ham en kaassaus

Vrijdag 20-12-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Tomaten- of witloofsoep
Gebakken vis met slamix en friet
Kippenbillen en -borsten met currysaus en rijst
Kalfsfricassee met warme groenten en wortelpuree
Risotto van de chef

Vrijdag 27-12-2019

vanaf 17 uur 13,00 € pp

Erwtensoep met spek of groentesoep
Gebakken kalkoenschnitzel met warme groenten en kroketten
Kabeljauwhaasjes met juliennegroenten in de oven en puree
Varkensfricassee met champignons en knapperige groenten in een blonde saus
Huisbereide lasagne bolognaise

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €41,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20,00/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €30,00/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Oudejaarsmenu 31-12-2019

Aanvang om 19u.
(onze deuren staan open vanaf 18.30u)
*Een hartig welkomstdrankje met versnapering.

 

Voorgerechten
Carpaccio van rund, vinaigrette en Parmezaan.
of
Parmaham met meloen en perzik.
of
Huwelijk van grijze garnalen en tomaat.

Soep
Tomatenroomsoep of runderbouillon met juliennegroenten.
Tussengerecht
Scampi met tuinkruiden in Provençaalse saus.
of
Pasteitje met een vulling van kip op een nestje van groen.

*Champagne sorbet.

Hoofdgerechten in buffetvorm
Rundergebraad op grootmoeders wijze met gebakken champignons.
Varkensfiletgebraad van Belgisch brasvarken met vleessaus.
Hokifilet in garnaalsaus met grijze garnalen en juliennegroenten in papillot
Hertenrugfilet met spekblokjes, wildsaus en veenbessencompote.
Dit alles vergezeld van een waaier aan warme groenten en aardappelgerechten.

Dessert
Buffet van tongstrelende desserten, zoete en hartige lekkernijen.
*Op middernacht klinken we voor 2020 met een glaasje cava van de chef.
*Herschikking van het buffet en open belegde broodjes.
Deze gezellige avond voorzien wij met ‘Discobar All Music’. (andere dj dan vorig jaar)
Sfeervolle muziek voor 23u en dansmuziek na 23u.

 

Prijs All-in : €81,90 per persoon
€15 voorschot per persoon
‘Tuinterras de Koi’ BE46 9794 3493 1736 BIC: ARSPBE22
Vermelding: reserveringsnaam + 31-12-2019
Reserveer tijdig a.u.b., onze plaatsen zijn beperkt.
*Er is ook plaats voor een mobilhome of caravan.
*Veggie is mogelijk! 015.24.63.97 of info@tuinterrasdekoi.be voor meer info.

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €13/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Oktober

Soep

Witloofsoep of groentesoep met balletjes

Voorgerechten

Ardeense en boerenpaté met uienconfituur en een beetje groen
Of
Garnaalkroket op een groentje

Hoofdgerechten

Kipwienerschnitzel met Provençaalse saus op een groentje, met aardappelkroketten
Of
Stoverij van hert met veenbessen en warme groenten met amandelbolletjes
Of
Zalmfilet met honingmosterdsaus en julienne van wortelen in papillot,
gratin van spinazie

Desserts

Crème brulée met bosvruchtensaus
Of
Appelstrudel met rum rozijnen en room

Menu: €27,90
Soep + hoofdgerecht: €22,90

Reserveer

Suggesties Oktober

Hoofdgerechten

Scampi (9st) in Provençaalse saus met wokgroenten en kroketten
€22,50

Konijnenbillen op grootmoeders wijze, warme groenten en kroketten
€17,90

Dessert

Coup peche brandy met room
€6,50

Maandmenu November

Soep

Groentebouillon of kippenroomsoep

Voorgerechten

Mini tomaat-garnaal
Of
Trio van wildpastei met gerookte ham, mango en uienconfituur

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) op Oostendse wijze met amandelgratin
Of
Eendenborstfilet, gebakken in de grillpan, met sinaasappel, saus en kroketten
Of
Hertenfilet, wildsaus met spekblokjes, gestoofd witloof, peer,
veenbessen en Pommes Duchesse

Desserts

Trio van mini-desserten
Of
Sorbet

Menu: €29,90
Soep + hoofdgerecht: €24,90

Reserveer

Suggesties November

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) in garnaalsaus, vergezeld van grijze garnalen en aardappelpuree, gegarneerd met amandelschilfers
€24,90

Hazenrugfilet in portosaus met gestoofd witloof, peer, veenbessen en gratin
€26,90

Dessert

Dessertenpallet (mini-dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu December

Soep

Agnes Sorelsoep of tomatenroomsoep

Voorgerechten

Oosterse miniloempia met een vleugje groen en dipsaus
Of
Kip ananas op een groentje
Of
Gebakken scampi met Provençaalse kruiden in roomsaus

Hoofdgerechten

Rosbief met vleessaus, vergezeld van winterse groenten en aardappelnootjes
Of
Steak van hertenfilet met wildsaus, veenbessen en amandelpuree
Of
Zonnevisfilet in een krokant jasje met yoghurtsaus en gratin van prei

Desserts

Trio van mini-dessertjes
Of
Verse kaas met veenbessen op een bedje van fruit

Menu: €29,90
Soep + hoofdgerecht: €23,90

Reserveer

Suggesties December

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) in garnaalsaus, vergezeld van grijze garnalen en aardappelpuree, gegarneerd met amandelschilfers
€24,90

Hazenrugfilet in portosaus met gestoofd witloof, peer, veenbessen en amandelbolletjes
€27,90

Dessert

Dessertenpallet (mini-dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90