Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €11,90/p.
* Vanaf 01-07-2018 €12,50/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 06-04-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Kippen- of tomatensoep
Gepaneerde visfilet met tartaar, slamix en puree
Gebakken vleesbrood met uiensnippers, vleessaus, warme groenten en kroketten.
Wokgroenten met runderreepjes (licht pikant) en rijst
Kalkoen cordon bleu met Provençaalse saus en kroketten

Vrijdag 13-04-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Kippensoep of bouillon met fijne groenten
Vispannetje met zeevruchten en puree
Blinde vinken met erwten en wortelen en kroketten
Kippenblokjes in zoet-zure saus met rijst
Noedelsalade met lekkers uit de zee

Vrijdag 20-04-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Kervel- of kippensoep met noedels
Gebakken forel met warme groenten en puree
Barbecueworst met slamix en friet
Kalkoengebraad in zoet-zure saus met wokgroenten en rijst
Spaghetti van het huis

Vrijdag 27-04-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Tomaten- of currysoep
Zalmburger met komkommersla en puree
Duo van kip- en vleesbrochette met friet
Varkensruglapje met bloemkool in bechamelsaus en gekookte aardappelen
Pasta in tomatensaus met frikadellen

Vrijdag 04-05-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Tomatensoep of kervelsoep
Gebakken visfilet met warme groenten en puree
Stoofvlees met bloemkool en friet
Gehaktburger met vleessaus, gebakken ajuin en kroketten
Huisbereide lasagne bolognaise

Vrijdag 11-05-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Kervelsoep of groentesoep met balletjes
Kalfsvinken met gestoofde wortelen en gekookte aardappelen
Visfilet in de oven met juliennegroenten en puree
Cordon bleu van kip met groenten en friet
Pasta van de chef

Vrijdag 18-05-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Tomatensoep of seldersoep
Goulash met warme groenten en friet
Kalkoengebraad in een zoetzure saus met gebakken ananas en rijst
Loempia met curry en kroketten
Tagliatelle in roomsaus met roze zalm en bieslook

Vrijdag 25-05-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Tomatensoep of groentesoep
Kippenbillen en –borsten met slamix, appelmoes en friet
Kabeljauwhaasjes op Oostendse wijze met puree
Vleesbroodje met kaas, uien en kroketten
Risotto met knapperige groenten en spekblokjes

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €39,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €19,50/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €29,25/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €9,90/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu April

Soep

Bouillon met fijne groenten of currysoep

Voorgerechten

Perzik met tonijnsla
Of
Zalmburger op een nestje van groen met tartaar
Of
Russisch eitje van de chef

Hoofdgerechten

Kip wienerschnitzel met slamix en friet
Of
Kabeljauwhaasjes in papillot met juliennegroenten en puree
Of
Slaatje gezond met een trio van feta, kruiden en gorgonzolakaas met gebakken aardappeltjes

Desserts

Appelstrudel met ijs, room en koffiesaus
Of
Crème brûlée

Menu: €24,90
Soep + hoofdgerecht: €19,90

Reserveer

Suggesties April

Hoofdgerechten

Steak met bearnaisesaus, slamix en frietjes
€22,90

Tanagra van kabeljauw met tartaar,
garnituur en kroketten
€15,90

Dessert

Verwennerij van de chef
met kannetje koffie of thee
€8,50

Maandmenu Mei

Soep

Aspergesoep of tomatensoep met balletjes

Voorgerechten

Spiesje van scampi (3 stuks) met basilicum
Of
Een huwelijk van meloen, Ardeense ham en asperges
Of
Vegetarisch lenteslaatje met feta en kruidenkaas

Hoofdgerechten

Tongrolletjes op Oostendse wijze in papillot
met puree van porei
Of
Varkenshaasjes met warme groenten, saus en aardappelgerecht naar keuze
Of
Wokschotel met kip en curry op wijze van de chef

Desserts

Vanille-ijs met aardbei en room
Of
Trio van mini-gebakjes

Menu: €27,90
Soep + hoofdgerecht: €22,90

Reserveer

Suggesties Mei

Hoofdgerechten

Rundsbrochette met Provençaalse kruiden, saus
gegrilde tomaat en friet
€19,90

Slaatje van gerookte zalm, gerookte haringfilet en makreel met gebakken krielaardappeltjes
€17,90

Dessert

Coupe aardbei met huisbereide aardbeiensaus en room
€6,90