Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €11,90/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 05-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Tomatengroentesoep met balletjes
Visburger met slamix, tartaar en kroketten
Kipvinken met warme groenten en friet
Saté, gebakken op de grill, met slamix en friet
Huisbereide pizza

Vrijdag 12-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Bouillonsoep met fijne groenten
Tongrolletjes met juliennegroenten en dillesaus in de oven met puree
Gebakken kalkoenblokjes in Provençaalse saus met wokgroenten en kroketten
Braadworst met bonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Pasta met bolognaisesaus

Vrijdag 19-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Ajuinsoep of soep met witte bonen
Kabeljauwhaasjes, gegaard in de oven, met gratin van gestoofde prei
Kip cordon bleu met slamix en friet
Stoverij van wild met spekblokjes, aardappelgerecht
Risotto met eieren op wijze van de chef

Vrijdag 26-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Bouillon- of Chinese tomatensoep
Gebakken vis met slamix en puree
Varkensruglapjes met gebakken champignons, vleessaus, gestoofde wortelen en aardappelnootjes
Wokschotel met kippenblokjes, rijst en curry
Witloof met ham in kaassaus

Vrijdag 02-02-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Geen budgetmenu wegens verlof.

Vrijdag 09-02-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Erwten- of groentesoep
Braadworst, bloemkool en gekookte aardappel
Kalkoen cordon bleu met warme groenten en kroketten
Visserspotje op Oostendse wijze met puree
Risotto met zeevruchten

Vrijdag 16-02-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Erwten- of preisoep
Gebakken tilapia in een krokant jasje met puree
Hespenspek met schorseneren in bechamelsaus en kroketten
Rundstoofvlees met slamix en friet
Wokschotel met kippenreepjes en rijst

Vrijdag 23-02-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Rest- of tomatensoep met balletjes
Kalfsvink met erwten en wortelen en kroketten
Huisbereide kipschnitzel met warme groenten en friet
Gepaneerde pangasiusfilet met tartaar, slamix en puree
Pasta in tomatensaus met knapperige groenten en frikadellen

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €39,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €19,50/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €29,25/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €9,90/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Januari

Soep

Tomatenroomsoep met balletjes

Voorgerechten

Mini koninginnenhapje
Of
Artisanale garnaalkroket op een groentje

Hoofdgerechten

Rosbief, vleessaus, warme groenten en aardappelgerecht
Of
Orloffgebraad met warme groenten en kroketten
Of
Kabeljauwhaasjes in de oven met juliennegroenten en puree

Desserts

Coupe perzik brandy met room
Of
Gebak

Menu: €24,90
Soep + hoofdgerecht: €19,90

Reserveer

Suggesties Januari

Hoofdgerechten

Mix grill hert, eend, fazantfilet met wildsaus, winterse groenten, veenbessen en gratin van aubergine
€26,90

Duroc kotelet, vleessaus, bloemkool en broccoli in bechamelsaus met kroketten
(Duroc = Spaans varken op natuurlijke wijze gevoed)
€14,50

Dessert

Rijstpap met warme krieken en room
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu Februari

Soep

Groenten- of erwtensoep

Voorgerechten

Mini-videe op een vleugje groen
Of
Zalmfilet in bladerdeeg met honing-mosterdvinaigrette

Hoofdgerechten

Tongrolletjes met gebakken Parijse champignons, garnalen en pommes duchesse
Of
Varkenshaasje met champignon- of pepersaus, warme groenten en kroketten
Of
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en kroketten

Desserts

Gebakken peer met ijs en room
Of
Appeltaart met warme krieken en room

Menu: €25,90
Soep + hoofdgerecht: €20,90

Reserveer

Suggesties Februari

Hoofdgerechten

Blinde vink met erwten en wortelen en gekookte aardappel
€13,90

Scampi (12 stuks) op Oostendse wijze met aardappelpuree
€21,50

Dessert

Verwennerij van de chef
met kannetje koffie of thee
€8,50