Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €12,50/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 05-10-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Pompoen- of tomatengroentesoep
Varkensschnitzel met rode kool en gekookte aardappel
Visfilet, gepaneerd en gebakken in de pan met puree
Frikadellen met bonen in tomatensaus en kroketten
Penne met stukjes ham in kaassaus

Vrijdag 12-10-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Erwten- of pompoensoep
Vleesribben op wijze van het huis met warme groenten en friet
Stoofpotje van rund met wokgroenten en puree
Rijstnoedels met rundvlees (Vietnam)
Zalmburgers met warme groenten en kroketten

Vrijdag 19-10-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Erwtensoep of winterse groentesoep
Kalfskoekje met gebakken ajuin, warme groenten en kroketten
Chinese wokgroenten met een vleugje curry, vergezeld van heerlijke kippenreepjes
Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en friet
Gebakken vis in een krokant jasje met puree

Vrijdag 26-10-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Tomatengroentesoep of wortelsoep
Visserspotje op wijze van de chef met puree
Varkenshaas met champignonsaus of pepersaus met warme groenten en friet
Wokgroenten met fazantenreepjes en kroketten
Risotto met zeevruchten op wijze van de chef

Vrijdag 02-11-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Kervel- of groentesoep
Kippenblokjes met rijst en curry
Tanagra (visfilet) met slamix en friet
Prangerschnitzel met warme groenten en kroketten
Lasagne met groenten (huisbereid)

Vrijdag 09-11-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Uien- of kervelsoep
Kabeljauwplankjes met fijne groenten in papillot met puree
Kalkoenrollade op fruitige wijze met warme groenten en kroketten
Witloof met ham in kaassaus
Pasta van de chef

Vrijdag 16-11-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Witloof- of champignonroomsoep
Blinde vinken met warme groenten en gekookte aardappel
Visserspotje op wijze van de chef met puree
Cordon bleu van kip met kroketten
Pasta (penne) met frikadellen in tomatensaus

Vrijdag 23-11-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Tomatensoep met balletjes
Heekfilet in papillot met gratin van prei
Varkenshaasje met peper- of champignonsaus, warme groenten en friet
Kippenbillen en –borsten met slamix, friet en jagersaus
Spaghetti bolognaise

Vrijdag 30-11-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Restsoepje of erwtensoep
Vissteak met warme groenten en puree
Vleeskoekje met ei, licht pikante duiveltjessaus en friet
Gebakken kipfilet met currysaus en rijst
Curryworst met frietjes
Risotto special op wijze van de chef

Vrijdag 07-12-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Kervelsoep of currysoep
Visfilet met juliennegroenten in de oven en puree
Rundstoofvlees met warme groenten en friet
Braadworst met gekookte aardappelen en schorseneren in bechamelsaus
Noedels op wijze van de chef

Vrijdag 14-12-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Champignon- of kippensoep
Visplankje met fijne groenten in de oven en puree
Varkensgebraad met vleessaus, warme groenten en gratin
Huisbereide kip cordon bleu met slamix en friet
Pasta met ham en kaassaus

Vrijdag 21-12-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Bonen – of witloofsoep
Gebakken vis met gratin van knolselder
Kippenblokjes met wokgroenten, Provençaalse saus en rijst
Kalfsfricassee met warme groenten en friet
Risotto van de chef

Vrijdag 28-12-2018

vanaf 17 uur 12,50 € pp

Erwtensoep met spek of restsoepje
Gebakken kalkoenschnitzel met warme groenten en kroketten
Kabeljauwhaasjes met juliennegroenten in de oven en puree
Varkensfricassee met champignons en knapperige groenten in een blonde saus
Lasagne bolognaise, huisbereid

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €40,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €20,00/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €30,00/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Oudejaarsmenu 31-12-2018

Aanvang om 19u. (onze deuren staan open vanaf 18.30u)
*Een hartig welkomstdrankje met versnapering.
Voorgerechten
Carpaccio van rund, vinaigrette en parmezaan.
of
Pasteitje met een duo van wildpaté en uienconfituur.
of
Krabcocktail van surimi en grijze garnalen.

Soep
Agnes-Sorelsoep of tomatenroomsoep.

Tussengerecht
Scampi met rode pesto van de chef met boerenbrood.
of
Carpaccio van licht gekookte en gemarineerde kipfilet met gedroogde ananas.

*Maagstrelende sorbet.

Hoofdgerechten in buffetvorm
Rosbief toegeschroeid in de grillpan en gegaard in de oven.
Kalkoenrollade op een fruitige wijze.
Zalmfilet met honing en appel in papillot.
Hertenrugfilet met spekblokjes, wildsaus en veenbessencompote.
Dit alles vergezeld van een waaier warme groenten en aardappelgerechten.

Dessert
Buffet van zoete en hartige lekkernijen.

*Op middernacht klinken we voor 2018 met een glaasje cava van de chef.
*Herschikking van het buffet en open belegde broodjes.
Deze gezellige avond voorzien wij met ‘discobar All Music’.
Sfeervolle muziek voor 23u en dansmuziek na 23u.
Prijs All-in : €79,90 per persoon
€15 voorschot per persoon.
‘Tuinterras de Koi’ BE46 9794 3493 1736 BIC: ARSPBE22
Vermelding: reserveringsnaam + 31-12-2018
Reserveer tijdig, plaatsen zijn beperkt.
*Er is ook plaats voor een mobilhome of caravan.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €12,50/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu Oktober

Soep

Witloof- of groentesoep met balletjes

Voorgerechten

Ardeense en boerenpaté op een groentje met uienconfituur
Of
Zalmfilet met honing in bladerdeeg, gebakken in de oven

Hoofdgerechten

Kipwienerschnitzel op een groentje met friet
Of
Stoverij van hert met veenbessen, warme groenten en amandelbolletjes
Of
Vispotje op Oostendse wijze met puree

Desserts

Crème brûlée met bosvruchtensaus
Of
Gestoofde peer met karamelsaus en ijs

Menu: €26,90
Soep + hoofdgerecht: €21,90

Reserveer

Suggesties Oktober

Hoofdgerechten

Zeebaars met groenten in de oven en knolselderpuree
€22,50

Konijnenbillen op grootmoeders wijze met warme groenten en kroketten
€17,50

Dessert

Dessertenpallet (mini dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu November

Soep

Groentebouillon of kippenroomsoep

Voorgerechten

Tomaat-garnaal mini
Of
Trio van wildpastei, gerookte ham en mango met uienconfituur

Hoofdgerechten

Scampi (7 stuks) op Oostendse wijze met amandelgratin
Of
Eendenborstfilet gebakken in de grillpan, sinaasappel saus en kroketten
Of
Hertenfilet, wildsaus met spekblokjes, gestoofd witloof, peer, veenbessen en Pommes Duchesse

Desserts

Trio van mini-desserten
Of
Sorbet

Menu: €28,90
Soep + hoofdgerecht: €23,90

Reserveer

Suggesties November

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) in garnaalsaus, vergezeld van grijze garnalen en aardappelpuree, gegarneerd met amandelschilfers
€24,90

Hazenrugfilet in portosaus met gestoofd witloof, peer, veenbessen en gratin
€26,90

Dessert

Dessertenpallet (mini dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu December

Soep

Agnes-Sorel of Toscaanse tomatensoep

Voorgerechten

Krokante kip op een groentje met huisbereide cocktailsaus
Of
Slaatje gezond met feta en kruidenkaas
Of
Saté van scampi (3 stuks) met verse ananas en curry

Hoofdgerechten

Rosbief, vergezeld van winterse groenten en aardappelnootjes
Of
Hertenfilet met wildsaus, veenbessen en huisbereide Pommes Duchesse
Of
Zonnevisfilet in een krokant jasje met yoghurtsaus en gratin van prei

Desserts

Tiramisu
Of
Verse kaas op een bedje van fruit

Menu: €29,90
Soep + hoofdgerecht: €23,90

Reserveer

Suggesties December

Hoofdgerechten

Scampi (9 stuks) in garnaalsaus, vergezeld van grijze garnalen en aardappelpuree, gegarneerd met amandelschilfers
€24,90

Hazenrugfilet in portosaus met gestoofd witloof, peer, veenbessen en gratin
€26,90

Dessert

Dessertenpallet (mini dessertjes)
Kannetje koffie of thee
€8,90