Eigen aan Brasserie Tuinterras ‘De Koi’

Budgetvriendelijke vrijdag

Elke vrijdag vanaf 17:00u.
Soep en hoofdgerecht in buffetvorm à volonté: €11,90/p.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Vrijdag 01-12-2017

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Kervelsoep of pompoensoep
Gepaneerde pangasiusfilet met gratin van prei
Rundstoofvlees met warme groenten en friet
Braadworst met gekookte aardappelen en schorseneren in bechamelsaus
Risotto met lekkers uit de zee

Vrijdag 08-12-2017

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Kippensoep of champignonsoep
Visplankje met fijne groenten in de oven en puree
Varkensgebraad met vleessaus en gratin van wortelen
Huisbereide kip cordon bleu met slamix en friet
Pasta met ham en kaassaus

Vrijdag 15-12-2017

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Bonensoep of witloofsoep
Gebakken vis met gratin van knolselder
Stoofpotje van lam met groenten
Kippenblokjes met wokgroenten, Provençaalse saus en rijst
Kalfsfricassee met warme groenten en friet
Risotto

Vrijdag 22-12-2017

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Pompoensoep of erwtensoep met spek
Gebakken kalkoenschnitzel met warme groenten en kroketten
Gebakken makreel met puree
Kalfsfricassee op grootmoeders wijze met slamix en friet
Lasagne bolognaise

Vrijdag 29-12-2017

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Restsoepje of erwtensoep
Vissteak met warme groenten en puree
Vleesbroodjes met ei, licht pikante duiveltjessaus en friet
Kippenblokjes met wokgroenten in currysaus met rijst
Curryworst friet
Risotto special op wijze van de chef

Vrijdag 05-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Tomatengroentesoep met balletjes
Visburger met slamix, tartaar en kroketten
Kipvinken met warme groenten en friet
Saté, gebakken op de grill, met slamix en friet
Huisbereide pizza

Vrijdag 12-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Bouillonsoep met fijne groenten
Tongrolletjes met juliennegroenten en dillesaus in de oven met puree
Gebakken kalkoenblokjes in Provençaalse saus met wokgroenten en kroketten
Braadworst met bonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Pasta met bolognaisesaus

Vrijdag 19-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Ajuinsoep of soep met witte bonen
Kabeljauwhaasjes, gegaard in de oven, met gratin van gestoofde prei
Kip cordon bleu met slamix en friet
Stoverij van wild met spekblokjes, aardappelgerecht
Risotto met eieren op wijze van de chef

Vrijdag 26-01-2018

vanaf 17 uur 11,90 € pp

Bouillon- of Chinese tomatensoep
Gebakken vis met slamix en puree
Varkensruglapjes met gebakken champignons, vleessaus, gestoofde wortelen en aardappelnootjes
Wokschotel met kippenblokjes, rijst en curry
Witloof met ham in kaassaus

Budgetvriendelijke zaterdag ‘all-in’

Elke zaterdag vanaf 17:30u.
Gedurende 5 uur buffet en drank à volonté: €39,00/p.
Soep, koud buffet, warm buffet, aardappelgerechten.
Je mag alles wat niet in buffetvorm is aangeboden van de kaart bestellen bij onze bediening.
Dit voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Bijvoorbeeld bij een steak kan U via het buffet uw bord aanvullen met warme of koude groenten.
Ook de voorgerechten en hoofdgerechten uit het maandmenu en de suggesties kan U bestellen.
Slaatjes kan je zelf samenstellen (koud buffet), ook kruidenkaas en feta is aanwezig voor vegetariërs.
Kids: Speciaal voor hen is er keuze uit: curryworst, chickenfingers, bitterballen, vissteak, enz.
Prijs ‘all-in’ van 1-5 jaar: €19,50/p
Prijs ‘all-in’ van 6-10 jaar: €29,25/p
* Niet inbegrepen in het arrangement: sterke dranken, pannenkoeken, ijspralines.
* Reserveren is gewenst.

Reserveer

Lunch op weekdagen

Elke weekdag tussen 12:00u en 14:00u.
Dagsoep en dagschotel.
Keuze uit vlees of vis met groenten en aardappelgerecht: €9,90/p.
1 gratis frisdrank of koffie/thee.
* Niet op feestdagen.

Reserveer

Maandmenu / Suggesties

Maandmenu December

Soep

Agnes Sorelsoep of Toscaanse tomatensoep

Voorgerechten

Cocktail met krokante kip
Of
Slaatje gezond met mini-groentenloempia
Of
Saté van scampi (3 st.) met verse ananas en curry

Hoofdgerechten

Duroc kotelet met erwten en wortelen, puree
(Duroc = Spaans varken op natuurlijke wijze gevoed)
Of
Hertenfilet, winterse groenten, veenbessen en huisbereide Pommes Duchesse
Of
Zonnevisfilet in een krokant jasje met yoghurtsaus en gratin van prei

Desserts

Mini kaasplankje
Of
Mousse met frambozen en plattekaas

Menu: €28,90
Soep + hoofdgerecht: €22,90

Reserveer

Suggesties December

Hoofdgerechten

Paling in ’t groen, gemaakt van verse rivierpaling, gevangen in Belgische wateren met aardappelgerecht naar keuze
€24,90

Hazerugfilet in portosaus met gestoofd witloof, veenbessen en gratin
€23,90

Dessert

Duo van bavarois met ijs en room
Kannetje koffie of thee
€8,90

Maandmenu Januari

Soep

Tomatenroomsoep met balletjes

Voorgerechten

Mini koninginnenhapje
Of
Artisanale garnaalkroket op een groentje

Hoofdgerechten

Rosbief, vleessaus, warme groenten en aardappelgerecht
Of
Orloffgebraad met warme groenten en kroketten
Of
Kabeljauwhaasjes in de oven met juliennegroenten en puree

Desserts

Coupe perzik brandy met room
Of
Gebak

Menu: €24,90
Soep + hoofdgerecht: €19,90

Reserveer

Suggesties Januari

Hoofdgerechten

Mix grill hert, eend, fazantfilet met wildsaus, winterse groenten, veenbessen en gratin van aubergine
€26,90

Duroc kotelet, vleessaus, bloemkool en broccoli in bechamelsaus met kroketten
(Duroc = Spaans varken op natuurlijke wijze gevoed)
€14,50

Dessert

Rijstpap met warme krieken en room
Kannetje koffie of thee
€8,90